Autobelettering

Autobelettering biedt een prachtige kans om uw bedrijf iedere dag weer opnieuw aan een breed publiek te presenteren en is een van de meeste rendabele vormen van reclame.
Een eenmalige investering zorgt voor een exposure bij honderden potentiële klanten. Naast autobelettering verzorgen wij ook het blinderen van ramen.
Er zijn vele mogelijkheden om uw auto te voorzien van autobelettering, enkel met uw logo en contactgegevens tot het volledig inpakken met een opvallend design. Dit is een ideale manier om uw boodschap te tonen in een dynamische omgeving met verschillend publiek. Borg | web print design verzorgt de opmeting, designing, bedrukking en belettering voor uw auto. Ongeacht of het nu om een kleine auto of om een bestelbus gaat, Borg | web print design biedt alles aan onder 1 dak.
Borg | web print design heeft al voor vele klanten de autobelettering verzorgd.

Bewegwijzering

Borg | web print design levert maatwerk als het gaat om veiligheid of om bewegwijzering en andere oplossingen voor binnen & buiten gebruik in vele maten en soorten. Door alleen te werken met de beste merken en materialen kunnen wij een goed resultaat neerzetten waar onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn.

Gevelbelettering

Uw bedrijfspand is een belangrijk visitekaartje. Met de juiste uitstraling is het een in het oog springende reclamedrager. Investeren in aantrekkelijke gevelreclame is een wijze investering. En tevens een bijzonder voordelige. We bekijken met u graag de mogelijkheden.

Reclameborden

Leverbaar in alle soorten en maten. Voor aan de gevel of langs het sportveld. Ook zijn er diverse soorten materiaal leverbaar om het op te plakken. Van een lichtgewicht geschuimd PVC tot een zeer duurzame trespa. Natuurlijk helpen wij u bij de keuze van het materiaal. Naast de kleurenwaaier met foliekleuren hebben we ook een koffer met reclamebordmaterialen in de showroom of als u dit wenst op locatie. In het produceren van deze borden is Borg | web print design niet beperkt door afmetingen. Voorbeelden hiervan zijn de lange borden die we al reeds beplakt hebben.

Fotobehang

Bedenk eens wat je met je muren kunt doen als je beschikking hebt over Wallcover. Elke dag wakker worden met uitzicht over de skyline van je favoriete stad? Of liever een foto van je favoriete vakantiestek? Je hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Bedenk je eigen behang print. Met Wallcover zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat houdt u nog tegen? Bedenk eens wat u kunt doen als elke muur van jou zou zijn! Op zoek naar groot formaat foto’s?

Kijk op www.shutterstock.com of Depositphotos wij kunnen voor u de gekozen afbeelding downloaden, op maat maken en bewerken naar uw wens!

Magneetplaat

Magneetfolie print is zeer geschikt voor het snel en regelmatig veranderen van wanden op metalen ondergronden. Magneetfolie print is een zeer dunne flexibele, printbare magneetfolie.Heeft u een balie, wand of een presentatie, is dit geen probleem en is zo geregeld. Doordat wij beschikken over grootformaat printer die direct op deze magneetfolie print kan printen is dit kosten besparend.

Borg | web print design werkt vanuit het centrum van Maarssen. Logo ontwerp, huisstijl ontwerp, website ontwerp, webshop ontwerp en alles daar tussenin. Borg | web print design is verrassend veelzijdig en maakt producten waar uw toekomstige klanten niet omheen kunnen.